Vacature Laboratory Technician Validation Testing

Wij zoeken talent!

laboratorium vacature

Ter uitbreiding van ons R&D team zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor het invullen van meerdere Laboratory Technician Validation Testing functies.

Over de functie

Als Laboratory Technician Validation Technician bij Future Diagnostics ga je samen met je R&D collega’s aan de slag om de analytische prestaties van hoogwaardige (immuno)diagnostisch producten te toetsen.

Jij speelt daarbij een belangrijke rol in de kritische verificatie & validatie fase van de diagnostische productontwikkeling voordat de test op de markt komt. Jouw inbreng in het team telt, want zo zorgen we ervoor dat de diagnostische test is getoetst aan de vereiste specificaties en kwaliteitseisen. Je werkt hierbij zelfstandig aan het opzetten, uitvoeren en uitwerken (data-analyse) van je experimenten op het gebied van product verificatie & validatie.

Bij Future Diagnostics werken we volgens de normen van een kwaliteitssysteem zodat elke stap binnen onze productontwikkeling voldoet aan de meest recente richtlijnen en traceerbaar is. Doordat we voor onze opdrachtgevers op projectbasis werken zal je op wisselende projecten worden ingezet waarbij iedere opdrachtgever zijn eigen technologie gebruikt. Zó blijft je werk gevarieerd en vernieuwend. Naast je dagelijkse werkzaamheden draag je natuurlijk zorg voor je instrumenten en het laboratorium.

Binnen Future Diagnostics werken we in een prettige en informele sfeer waarin samenwerken, integriteit en klantgerichtheid doorslaggevend zijn voor het succes van de onderneming en haar medewerkers.

Over taken en verantwoordelijkheden

Zelfstandigheid Zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van experimenten op gespecialiseerde immunodiagnostische analyse-instrumenten
Rapportage Data-analyse en rapportage
Signaleren Signaleren, melden en onderzoeken van afwijkingen; meedenken over oplossingen
Overige taken Schrijven van functie-relevante protocollen en uitvoeringsprocedures; algemene onderhoudstaken zoals monitoren van labruimtes, instrumentbeheer en kalibratie

Over kennis en ervaring

Je bent in bezit van een afgeronde middelbare laboratorium opleiding (MLO) richting Laboratoriumtechniek of Biomedisch Analist. Ook als je een hogere laboratorium opleiding (HLO) richting Life Sciences, Biologie en Medische Laboratoriumonderzoek, Biochemie of gelijkwaardig hebt gevolgd ben je welkom om te solliciteren.

Je beschikt over relevante stage-ervaring of bent al enkele jaren werkzaam in een gelijkwaardige functie. Heb je additionele kennis op het gebied van validatie werkzaamheden omtrent (immuno)assays en affiniteit met ELISA? Dan heb je bij ons een streepje voor.

Je bent voor ons de ideale kandidaat als je nauwkeurig en accuraat kunt werken. Je hebt een praktische instelling en als persoon heb je een scherp oog voor zowel je eigen taken als voor je teamverantwoordelijkheden. Je bent in staat om verschillende activiteiten naast elkaar uit te voeren en bent flexibel inzetbaar. Je vindt het leuk om je collega’s te helpen en het beste uit jullie samenwerking te halen. Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels en bent vaardig in het werken met MS Office.

Over ons

Future Diagnostics Solutions B.V. is een uniek en dynamisch bedrijf dat sinds 1997 is gevestigd in Wijchen, bij Nijmegen.

Voor grote internationale opdrachtgevers in de medische diagnostiek ontwikkelen en produceren wij In Vitro Diagnostische (IVD) testen op geautomatiseerde systemen. IVD systemen worden gebruikt door ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en onafhankelijke laboratoria.

Het werkterrein en de expertise van Future Diagnostics richt zich op de ontwikkeling en productie van diagnostische testen die toepasbaar zijn in een brede range van ziektebeelden zoals kanker, vruchtbaarheid, cardiovasculaire, infectie-, auto-immuun-, endocrine- en metabole ziekten.

Zowel door Europese als lokale subsidie instanties is Future Diagnostics erkend om haar hoogwaardige kwaliteit en innovatieve eindproducten. We zijn ISO 13485 gecertificeerd en hebben 70 medewerkers in dienst.

Lees meer over ons

Wat bieden wij jou?

We vragen veel van onze mensen. En uiteraard mag jij dan ook verwachten dat daar wat tegenover staat.

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan (32-40u) waarin je je talenten deelt, maar ook de ruimte krijgt om ze verder te ontwikkelen. Je kunt rekenen op moderne arbeidsvoorwaarden met flexibele werktijden, een goede beloning, 31,5 vakantiedagen per jaar en een reiskostenvergoeding.

Wij bieden werknemersverzekeringen voor onder meer ziektekosten, pensioen en arbeidsongeschiktheid en we nodigen je uit om deel te nemen aan bedrijfsfitness of een aantrekkelijke fietsregeling. Je komt in aanmerking voor thuiswerkvoorzieningen en kunt participeren in aandelen. En vergeet niet onze gezellige teamuitjes en gratis vers fruit op kantoor.

Past dit bij jou? Solliciteer direct!

Voel je een match? Herken je jezelf in dit profiel en heb je ook de ambitie om deel uit te maken van ons team van professionals? Dan willen wij je graag leren kennen. Vul onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV.

Wil je eerst een vraag stellen over deze vacature of over solliciteren bij Future Diagnostics Solutions B.V.? Vul dan het contactformulier recruitment in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Kom jij ons team van professionals versterken?

Gebruik onderstaand formulier om je sollicitatie in te dienen

Acquisitie is niet gewenst

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun werving & selectie diensten aan te bieden.