Vacature Biomedisch Laborant / Analist

Update 2 februari 2022: deze vacature is gesloten

In de medische wereld is het diagnosticeren ziektes door middel van IVD-testen van levensbelang. Wanneer een analyzer voor IVD-testen ontwikkeld wordt, meet het de gewenste biomarkers niet vanzelf. Dat is waar wij in beeld komen. Onze experts bepalen hoe specifieke biomarkers gedetecteerd kunnen worden en wat daarvoor nodig is.

Als biomedisch laborant ben je volwaardig onderdeel van het productontwikkelteam en draag je zorg voor de verificatie- & validatiewerkzaamheden.

Wat ga je doen?

Je gaat je dagelijks bezighouden met experimenten op het gebied van product verificatie & validatie:

  • zelfstandig opzetten, uitvoeren en uitwerken van experimenten op gespecialiseerde immunodiagnostische analyse-instrumenten;
  • je verzorgt data-analyse en rapportage;
  • je signaleert en meldt afwijkingen;
  • je schrijft functie-relevante protocollen en uitvoeringsprocedures;
  • algemene onderhoudstaken zoals monitoren van labruimtes, instrumentbeheer en kalibratie behoren ook tot je taken;
  • je werkt volgens de richtlijnen van het kwaliteitssysteem.

Jouw kwalificaties en vaardigheden

Opleiding Je beschikt over een diploma Middelbare Laboratorium opleiding (MLO) richting Laboratoriumtechniek of Biomedisch Analist.
Vaardigheden Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels en bent vaardig in het werken met MS Office.
Ervaring Je hebt minimaal relevante stage-ervaring. Heb je additionele kennis op het gebied van validatie werkzaamheden omtrent (immuno)assays en affiniteit met ELISA? Dan heb je bij ons een streepje voor.
Competenties Je bent voor ons de ideale kandidaat als je nauwkeurig en accuraat kunt werken. Je hebt een praktische instelling en als persoon heb je een scherp oog voor zowel je eigen taken als voor je teamverantwoordelijkheden.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende parttime- of fulltime baan voor 24 tot 40 uur in de week.
Gunstige arbeidsvoorwaarden en een goede beloning.
Flexibele werktijden.
31,5 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en reiskostenvergoeding.
Deelname aan bedrijfsfitness- of fietsvergoeding, teamuitjes en gratis vers fruit op kantoor.

Wie zijn wij?

Future Diagnostics ontwikkelt al bijna 25 jaar IVD-immuuntesten voor de medische diagnostiek. Of het nu gaat om het aantonen van tekorten, infecties of de aanwezigheid van ziektes in bijvoorbeeld bloed of urine; er bestaan immuuntesten om specifieke biomarkers, zoals vitamine D, COVID-19 of hiv te meten. Ons team van >80 ervaren en gemotiveerde professionals werkt met overgave aan productontwikkeling ten behoeve van het detecteren van biomarkers, voor klanten van over de hele wereld.

IVD test en product ontwikkeling

Word jij onze ‘Future’ collega? Solliciteer direct!

Voel je een match? Herken je jezelf in dit profiel en wil je ook graag deel uitmaken van ons team van professionals? Dan willen wij je graag leren kennen. Vul onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV.

Wil je eerst een vraag stellen over deze vacature of over solliciteren bij Future Diagnostics Solutions B.V.? Vul dan het contactformulier recruitment in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kom jij ons team versterken?

Acquisitie is niet gewenst

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun werving & selectie diensten aan te bieden.