Vacature Development Technician R&D Laboratorium

Deze vacature is inmiddels vervuld.

IVD product development - Future Diagnostics

Ter uitbreiding van ons team waren wij op zoek naar nieuw talent voor het invullen van meerdere Development Technician functies.

Wat houdt deze baan in?

Als Development Technician bij Future Diagnostics ga je samen met je collega’s aan de slag om een mooi kwalitatief immunodiagnostisch product te ontwikkelen. Jouw inbreng in het team telt!

Je werkt zelfstandig aan het opzetten, uitvoeren en uitwerken (data-analyse) van je experimenten op het gebied van productontwikkeling en productvalidatie. Uiteindelijk rapporteer je jouw resultaten binnen je team en aan de klant.

Bij Future Diagnostics werken we volgens de normen van een kwaliteitssysteem zodat elke stap binnen onze productontwikkeling goed traceerbaar is. Doordat we op projectbasis werken voor onze opdrachtgevers zal je ook geregeld starten in een nieuw project. Zó blijft je werk vernieuwend en uitdagend. Naast je dagelijkse werkzaamheden draag je natuurlijk zorg voor je instrumenten en het laboratorium.

Binnen Future Diagnostics werken we in een prettige en informele sfeer waarin samenwerken, integriteit en klantgerichtheid doorslaggevend zijn voor het succes van de onderneming en haar medewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden

Zelfstandigheid Zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van experimenten
Rapportage Data-analyse en rapportage
Signaleren Signaleren en melden van afwijkingen
Overige taken Schrijven van functie-relevante protocollen en uitvoeringsprocedures; algemene onderhoudstaken en kalibraties van ruimtes en instrumenten

Wie zoeken wij?

Voor de positie van Development Technician zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten die zichzelf herkennen in het volgende profiel:

Je bent in bezit van een afgeronde HLO opleiding richting Life Sciences, Biologie en Medische Laboratoriumonderzoek, Biochemie of gelijkwaardig. Je beschikt over relevante stage-ervaring of bent al enkele jaren werkzaam in een gelijkwaardige functie. Heb je additionele kennis op het gebied van immunologie? Dan heb je bij ons een streepje voor.

Als persoon heb je een scherp oog voor zowel je eigen taken als voor je teamverantwoordelijkheden. Je bent in staat om verschillende activiteiten naast elkaar te laten lopen en bent flexibel inzetbaar. Je vindt het leuk om je collega’s te helpen en het beste uit jullie samenwerking te halen. Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels en bent vaardig in het werken met MS Office.

Wie zijn wij?

Future Diagnostics Solutions B.V. is een uniek en dynamisch bedrijf dat sinds 1997 is gevestigd in Wijchen, bij Nijmegen.

Voor grote internationale opdrachtgevers in de medische diagnostiek ontwikkelen en produceren wij In Vitro Diagnostische (IVD) testen op geautomatiseerde systemen. IVD systemen worden gebruikt door ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en onafhankelijke laboratoria.

Het werkterrein en de expertise van Future Diagnostics richt zich op de ontwikkeling en productie van diagnostische testen die toepasbaar zijn in een brede range van ziektebeelden zoals kanker, vruchtbaarheid, cardiovasculaire, infectie-, auto-immuun-, endocrine- en metabole ziekten.

Zowel door Europese als lokale subsidie instanties is Future Diagnostics erkend om haar hoogwaardige kwaliteit en innovatieve eindproducten. We zijn ISO 13485 gecertificeerd en hebben 70 medewerkers in dienst.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime baan met gunstige arbeidsvoorwaarden waarin je je volop kunt ontwikkelen in een professionele omgeving. Je werkt samen met je collega’s in een gezellige, informele en goede sfeer. We beginnen met een contract voor bepaalde tijd (40 uur per week) met uitzicht op een vaste aanstelling.

Je verdient een marktconform salaris dat in overeenstemming met je opleiding, leeftijd en ervaring wordt vastgesteld. Je krijgt een onbelaste reiskostenvergoeding en profiteert van collectieve verzekeringen en voorzieningen op het gebied van ziektekosten, pensioen en arbeidsongeschiktheid. Je kunt per jaar 31,5 vakantiedagen opnemen en ontvangt 8% vakantiegeld. Je komt in aanmerking voor het kopen van certificaten van aandelen in Future Diagnostics.

En niet minder belangrijk, onze personeelsvereniging organiseert geregeld gezellige activiteiten en leuke uitjes die je niet mag missen.

Past dit bij jou? Solliciteer direct!

Voel je een match? Herken je jezelf in dit profiel en heb je ook de ambitie om deel uit te maken van ons team van professionals? Dan willen wij je graag leren kennen. Vul onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV.

Het eerste sollicitatiegesprek vindt normaal gesproken vaak plaats op onze vestiging in Wijchen. Onder het genot van een lekker bakje koffie nemen we jouw cv en motivatie door. Dat werkt ten tijde van COVID-19 net even anders: de sollicitatiegesprekken gaan digitaal. Het gesprek zal via een conference call of via videobellen plaatsvinden. Voor dit eerste gesprek, zul je dus helaas je eigen kop koffie moeten zetten. Zien wij de match op basis van dit eerste gesprek? Dan zal er een volgende gesprek plaatsvinden. Hoe dit precies in z’n werk gaat in deze bijzondere tijd zullen we je dan verder met jou bespreken. We volgen hierin vanzelfsprekend de richtlijnen van het RIVM.

Onze collega’s werken momenteel veel vanuit huis en zijn het makkelijkst per email te bereiken. Neem gerust contact op met careers@future-diagnostics.nl en we zullen je vragen zo snel mogelijk beantwoorden.

Kom jij ons team van professionals versterken?

Gebruik onderstaand formulier om je sollicitatie in te dienen

Sollicitatie formulier

Acquisitie is niet gewenst

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun werving & selectie diensten aan te bieden.