Vacature

Development Technician R&D Laboratorium

 

Als Development Technician ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van experimenten op het gebied van diagnostische productontwikkeling en de validatie hiervan op technisch en klinisch niveau. Samen met je collega’s binnen de afdeling R&D werk je met de nieuwste technologieën op het gebied van de immuno diagnostiek. Je rapporteert de resultaten in woord en geschrift en je verricht de werkzaamheden binnen de kaders van de kwaliteitssystemen van ons bedrijf.

 

Taken en verantwoordelijkheden

Zelfstandigheid Zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van experimenten
Rapportage Data-analyse en rapportage
Signaleren Signaleren en melden van afwijkingen
Overige taken Schrijven van functie-relevante protocollen en uitvoeringsprocedures; algemene onderhoudstaken en kalibraties van ruimtes en instrumenten

Profiel

Wij vragen een HLO opleiding richting Life Sciences, Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Biochemie of gelijkwaardig. Kennis en/of ervaring met immunoassays en ELISA zijn een pré. Je beschikt over relevante stage- of werkervaring (0-5 jaar). Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent vaardig in het werken met MS Office. We vinden het ook belangrijk dat je goed in teamverband functioneert en per direct fulltime (40 u/wk) beschikbaar bent.

Competenties

Binnen Future Diagnostics zijn een drietal waarden benoemd die bijdragen aan het succes: samenwerken, klantgerichtheid en integriteit. Daarnaast vinden wij de volgende competenties belangrijk voor de succesvolle uitoefening van de functie van Development Technician: analytisch vermogen, flexibel handelen, accuratesse en resultaatgerichtheid.

Over ons

Wij zijn Future Diagnostics Solutions B.V., een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Wijchen. Voor grote internationale opdrachtgevers in de medische diagnostiek ontwikkelen en produceren wij In Vitro Diagnostische (IVD) testen op geautomatiseerde systemen. IVD systemen worden gebruikt door ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en onafhankelijke laboratoria. Het werkterrein en de expertise van Future Diagnostics richt zich op de ontwikkeling en productie van diagnostische testen die toepasbaar zijn in een brede range van ziektebeelden zoals kanker, vruchtbaarheid, cardiovasculaire, infectie-, auto-immuun-, endocrine- en metabole ziekten. Zowel door lokale als Europese subsidie instanties is Future Diagnostics erkend om haar hoogwaardige kwaliteit en innovatieve eindproducten. De onderneming is ISO 13485 gecertificeerd en telt ruim 60 werknemers.

Beloning

Wij bieden een prettige en informele werksfeer met gunstige arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid trainingsprogramma bij indiensttreding. Je krijgt een contract voor bepaalde duur op basis van een 40-urige werkweek met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is marktconform en wordt in overeenstemming met je opleiding, leeftijd en ervaring nader vastgesteld. Je komt in aanmerking voor een onbelaste reiskostenvergoeding en collectieve verzekeringen op het gebied van ziektekosten, pensioen en arbeidsongeschiktheid. Je hebt recht op 25 vakantiedagen, 6,5 ATV dagen en je krijgt 8% vakantiegeld.

Sollicitatie

Herken je jezelf in dit profiel en heb je de ambitie om deel te gaan uit maken van ons team van professionals? Dan willen wij je graag leren kennen. Vul onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV.

Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs.

Gebruik onderstaand formulier om je sollicitatie in te dienen

Sollicitatie formulier