Vacature Assistant Controller

Kom jij ons team versterken?

Update 28 februari 2023: deze vacature is succesvol ingevuld, je kunt niet meer solliciteren.

Snelle en effectieve diagnostiek leidt tot de juiste behandeling en maakt gezondheid voor meer mensen bereikbaar. Dat is waar wij voor staan bij Future Diagnostics in Wijchen.  

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie bij een gedreven internationale organisatie? Ben jij een ster in financiële administratie, breng je graag processen in kaart en neem je de Financial Controller graag werk uit handen? 

Wij zoeken een Assistant Controller voor 24-32 uur per week.  

Wat ga je doen?

Naast het voeren van de financiële administratie fungeer jij als rechterhand van de Financial Controller. Je brengt processen in kaart, verbetert deze en ondersteunt de procesbeschrijvingen.

Dagelijkse taken Financiële Administratie:

  • Verzorgen en beheer crediteurenadministratie;
  • Verzorgen en beheer debiteurenadministratie;
  • Verzorgen en beheer grootboekadministratie;
  • Verzorgen en beheer financiële projectadministratie.

Taken Assistant Controller:

  • BTW-aangiftes en ICP-aangiftes;
  • Opstellen van verschillende rapportages en analyses ten behoeve van maandafsluitingen.

Jouw kwalificaties en vaardigheden 

Opleiding & Ervaring

Voor het goed kunnen uitoefenen van deze functie heb je een opleiding in een financiële/administratieve richting gevolgd. Deze functie vraagt HBO werk- en denkviveau. Aantoonbare affiniteit en werkervaring in een soortgelijke functie is een pre.

Heb je additionele kennis van – en ervaring met – geautomatiseerde boekhoudsystemen en heb je misschien ook werkervaring bij een internationale organisatie? Dan heb je bij ons een streepje voor!

Skills

Binnen Future Diagnostics werken we in een prettige en informele sfeer waarin samenwerken, integriteit en klantgerichtheid doorslaggevend zijn voor het succes van de onderneming en haar medewerkers.

Onze ideale collega is representatief, accuraat, enthousiast en je weet van jezelf waar je in uitblinkt. Je mentale veerkracht is goed getraind en daarom zit je vol energie. Hierdoor weet je van ieder contactmoment een onuitwisbare, positieve ervaring te maken. Flexibiliteit is een prettige eigenschap gezien de gevarieerdheid in werkzaamheden. Daarnaast verwachten we van onze nieuwe collega integriteit en een goed gevoel voor humor. Ook heb je een professionele, nette en kwaliteitsbewuste manier van werken en kun je goed omgaan met deadlines.

Wie ben je in je rol:

  • Een collega die in staat is een spil te zijn tussen de diverse afdelingen voor alle financiële aangelegenheden.
  • Iemand met boekhoudkundige ervaring die in staat is zelfstandig de boekhouding te voeren en die als klankbord kan dienen op meerdere niveaus. Daarnaast ben je in staat om onze financiële processen te verbeteren waar nodig.
  • Tenslotte heb je een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel Nederlands als Engels en ben je vaardig in het werken met MS Office (Outlook, Word en Excel). Bij Future Diagnostics werken wij met het boekhoudprogramma ‘Exact Online’, met daaraan een koppeling met ‘Blue10’ voor de online factuurverwerking.
Het is een bijzondere groep mensen bij elkaar. Vrij jong en erg ambitieus en gedreven, maar zonder haantjesgedrag. En iedereen houdt van een goede sfeer. - Jasper Holewijn - Senior Development Technician bij Future Diagnostics

Wat bieden we jou

Functie Een uitdagende en zelfstandige job voor een werkweek van 24 tot 32 uur, waarin je je talenten deelt, maar ook de ruimte krijgt om ze verder te ontwikkelen. Mogelijkheid om contract uit te breiden, flexibel te werken qua werktijden en thuiswerk.
Beloning Salaris €3000 - €3600 bruto per maand (op fulltime basis). Gunstige arbeidsvoorwaarden met goede pensioen- en werknemersverzekeringen, reiskosten- en thuiswerkvergoeding en zicht op een vaste aanstelling.
Vakantie 252 vakantie-uren (31,5 vakantiedagen) per jaar (op fulltime basis) en vakantietoeslag in mei.
Extra's Laptop van de zaak, bedrijfsfitness, fietsregeling, gratis vers fruit op kantoor en gezellige teamuitjes.

Wie zijn wij?

Wij van Future Diagnostics zijn dé expert in het ontwikkelen en valideren van immunotesten voor de medische diagnostiek. Dat doet ons team van ervaren professionals al 25 jaar, voor opdrachtgevers over de hele wereld. Dit op basis van transparantie, flexibiliteit, integriteit, toewijding én partnerschappen.  

Ons sleutelwoord hierbij is kwaliteit. Omdat die in ons werkveld van levensbelang is. Met de hoogste productkwaliteit en de meest gedreven en capabele experts werken wij steeds opnieuw aan een betere diagnostiek. Want we máken het voor de opdrachtgever, we dóen het voor de best mogelijke gezondheidszorg. 

Word jij onze ‘Future’ collega? Solliciteer direct!

Voel je een match? Herken je jezelf in dit profiel en wil je ook graag deel uitmaken van ons team van professionals? Dan willen wij je graag leren kennen. Vul onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV.

Stel je vraag!

Wil je eerst een vraag stellen over deze vacature of over solliciteren bij Future Diagnostics Solutions B.V.? Vul dan het contactformulier recruitment in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Update 28 februari 2023: deze vacature is succesvol ingevuld, je kunt niet meer solliciteren.

 

Acquisitie is niet gewenst

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun werving & selectie diensten aan te bieden.