Vacature HLO Stage R&D Laboratorium

Wij zoeken talent!

Coating beads with antigens or antibodies

HLO stage vanaf september 2023 

Al onze stageplaatsen vanaf september 2023 zijn inmiddels ingevuld. Het is niet meer mogelijk om te solliciteren voor deze periode.

HLO stage vanaf februari 2024

Houd deze pagina in de gaten om te kijken wanneer er gesolliciteerd kan worden voor stageplaatsen in 2024.

Over de stage

Als HLO stagiair bij Future Diagnostics krijg je de kans om mee te werken, jezelf te ontwikkelen en biomedisch onderzoek te verrichten in een internationaal en onafhankelijk assay development laboratorium.

Je komt te werken op de afdeling R&D waarbij je je onder begeleiding van je stagebegeleider bezig gaat houden met het zelfstandig opzetten en uitvoeren van een eigenstandig onderzoeksproject op het gebied van analytisch-chemische aspecten van de ontwikkeling van immunologische testen. De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen een kwaliteitssysteem.

Je buigt je als biomedisch onderzoeker over onderzoeksvragen die je met behulp van medische literatuur, informatie uit patenten en discussie met ervaren collega’s gaat oplossen. Jouw inbreng in het team telt!

Wat breng je mee?

Je bent in staat om zelfstandig, proactief en onderzoekgericht te werken in teamverband.

Je herkent je in onderstaand profiel:

• Je volgt de HLO opleiding biologie en medisch laboratoriumonderzoek;
• Je bent nieuwsgierig aangelegd, weet van aanpakken en neemt graag het initiatief;
• Je werkt nauwkeurig en bent analytisch en kritisch ingesteld;
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Over ons

Future Diagnostics Solutions B.V. is een uniek en dynamisch bedrijf dat sinds 1997 is gevestigd in Wijchen, bij Nijmegen.

Voor grote internationale opdrachtgevers in de medische diagnostiek ontwikkelen en produceren wij In Vitro Diagnostische (IVD) testen op geautomatiseerde systemen. IVD systemen worden gebruikt door ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en onafhankelijke laboratoria.

Het werkterrein en de expertise van Future Diagnostics richt zich op de ontwikkeling en productie van diagnostische testen die toepasbaar zijn in een brede range van ziektebeelden zoals kanker, vruchtbaarheid, cardiovasculaire, infectie-, auto-immuun-, endocrine- en metabole ziekten.

Zowel door Europese als lokale subsidie instanties is Future Diagnostics erkend om haar hoogwaardige kwaliteit en innovatieve eindproducten. We zijn ISO 13485 gecertificeerd en hebben 80 medewerkers in dienst.

Lees meer over ons

Wat bieden wij jou?

Bij Future Diagnostics kun je rekenen op uitdagende fulltime stageplaats (40u). Je komt je te werken in een groeiende, internationale onderneming met een prettige en informele werksfeer, waarin je je talenten deelt, maar ook de ruimte krijgt om ze verder te ontwikkelen. Je ontvangt een passende stagevergoeding, kunt gebruik maken van onze flexibele werktijden regeling, gratis fruit op het werk en je wordt uitgenodigd voor gezellige teamuitjes.

Word jij onze ‘Future’ stagiair? Solliciteer direct!

Voel je een match? Herken je jezelf in dit profiel en wil je ook graag deel uitmaken van ons team van professionals? Dan willen wij je graag leren kennen. Vul onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV.

Wil je eerst een vraag stellen over deze vacature of over solliciteren bij Future Diagnostics Solutions B.V.? Vul dan het contactformulier recruitment in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Let op: alle stageplekken voor het najaar van 2023 zijn ingevuld. Solliciteren is niet meer mogelijk. 

Kom jij ons team van professionals versterken?

Acquisitie is niet gewenst

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun werving & selectie diensten aan te bieden.