Vacature Finance & Office Assistant

Kom jij ons team versterken?

Snelle en effectieve diagnostiek leidt tot de juiste behandeling en maakt gezondheid voor meer mensen bereikbaar. Dat is waar wij voor staan bij Future Diagnostics in Wijchen.  

Ben jij op zoek naar een veelzijdige functie bij een gedreven internationale organisatie? Ben jij een ster in administratieve klussen, communicatief vaardig, gastvrij en positief ingesteld? Dan zoeken wij jou! 

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Finance & Office Assistant voor 32 uur per week.  

Wat ga je doen?

Als Finance & Office Assistant bij Future Diagnostics verleen je zowel financiële als secretariële ondersteuning in een parttime functie voor 4 dagen per week. In deze afwisselende en veelzijdige combirol werk je samen met je collega’s van Finance en Front Office. Je bent een soort spin in ’t web want het ene moment ontvang je internationale bezoekers en het andere moment ben je verdiept in een boekhoudkundige klus.

Voor de afdeling Finance ligt je focus op de ondersteuning bij diverse administratieve, boekhoudkundige en cijfermatige werkzaamheden voor gemiddeld 2 dagen per week.

 • Je verzamelt gegevens van financieel administratieve aard, legt deze vast en verwerkt dit ter ondersteuning van de bedrijfsvoering.
 • Denk daarbij aan de administratie van inkoop- en verkoopfacturen, crediteurenbeheer, en het verwerken van bankmutaties.
 • Daarnaast ondersteun je de Assistant Controller bij boekhoudkundige taken zoals de maandafsluiting, diverse rapportages en subsidieprojecten.

Bovenstaande werkzaamheden combineer je in deze rol met Front Office werkzaamheden waarbij alles draait om hospitality met een glimlach voor gemiddeld 2 dagen per week.

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor interne en externe contacten en bent het visitekaartje van de onderneming.
 • Je ontvangt bezoekers, beantwoordt inkomende telefoontjes en verleent algemene secretariële ondersteuning.
 • Je houdt je in deze rol bezig met het voorbereiden van klantbezoeken uit binnen- en buitenland, verzorgt de in- en uitgaande post, je beantwoordt e-mails en verwerkt ziek- en herstelmeldingen.
 • Sleutel- en voorraad beheer, alsook het bestellen van kantine- en kantoorbenodigdheden maken deel uit van je verantwoordelijkheden.
 • Je werkt nauw samen met je Front Office collega en je vervangt elkaar bij afwezigheid.

Jouw kwalificaties en vaardigheden 

Opleiding & Ervaring

Voor het goed kunnen uitoefenen van deze functie vragen we een afgeronde MBO opleiding in een financiële/ administratieve/ secretariële richting. Werkervaring in een soortgelijke functie is een pre.

Heb je additionele kennis van en ervaring met geautomatiseerde boekhoudsystemen? En heb je misschien ook werkervaring bij een internationale organisatie? Dan heb je bij ons een streepje voor!

Skills

Binnen Future Diagnostics werken we in een prettige en informele sfeer waarin samenwerken, integriteit en klantgerichtheid doorslaggevend zijn voor het succes van de onderneming en haar medewerkers.

 • Als persoon werk je nauwkeurig en je bent in staat om verschillende activiteiten naast elkaar te laten lopen en bent flexibel.
 • Je signaleert wat er moet gebeuren, je weet van aanpakken en kan heel goed met vertrouwelijke informatie omgaan.
 • Je houdt van georganiseerd en overzichtelijk werken en je vindt het leuk je collega’s te helpen en het beste uit jullie samenwerking te halen.
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel Nederlands als Engels en bent vaardig in het werken met MS Office (Outlook, Word en Excel). Wij werken ook met Exact en Blue10.
Het is een bijzondere groep mensen bij elkaar. Vrij jong en erg ambitieus en gedreven, maar zonder haantjesgedrag. En iedereen houdt van een goede sfeer. - Jasper Holewijn - Senior Development Technician bij Future Diagnostics

Wat bieden we jou

Functie Een uitdagende job voor 32 uur in de week waarin je je talenten deelt, maar ook de ruimte krijgt om ze verder te ontwikkelen.
Beloning Moderne arbeidsvoorwaarden met goede werknemersverzekeringen, een marktconform salaris en een vaste aanstelling na gebleken geschiktheid.
Vrije dagen 31,5 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis), reiskosten-, en thuiswerkvergoeding.
Extra's Laptop van de zaak, bedrijfsfitness, fietsregeling, gratis vers fruit op kantoor en gezellige teamuitjes.

Wie zijn wij?

Wij van Future Diagnostics zijn dé expert in het ontwikkelen en valideren van immunotesten voor de medische diagnostiek. Dat doet ons team van meer dan 80 ervaren professionals al bijna 25 jaar, voor opdrachtgevers over de hele wereld. Dit op basis van transparantie, flexibiliteit, integriteit, toewijding én partnerschappen.  

Ons sleutelwoord hierbij is kwaliteit. Omdat die in ons werkveld van levensbelang is. Met de hoogste productkwaliteit en de meest gedreven en capabele experts werken wij steeds opnieuw aan een betere diagnostiek. Want we máken het voor de opdrachtgever, we dóen het voor de best mogelijke gezondheidszorg. 

Word jij onze ‘Future’ collega? Solliciteer direct!

Voel je een match? Herken je jezelf in dit profiel en wil je ook graag deel uitmaken van ons team van professionals? Dan willen wij je graag leren kennen. Vul onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV.

Stel je vraag!

Wil je eerst een vraag stellen over deze vacature of over solliciteren bij Future Diagnostics Solutions B.V.? Vul dan het contactformulier recruitment in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Acquisitie is niet gewenst

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun werving & selectie diensten aan te bieden.