Vacature Technical Architect (R&D)

Scientist Assay Development

IVD product development - IVD product development process - Future Diagnostics

Update 7 mei 2021: deze vacature is gesloten.

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de functie van Technical Architect.

Over de functie

Als Technical Architect bij Future Diagnostics ga je samen met je projectteam aan de slag om een kwalitatief hoogwaardig immunodiagnostisch product te ontwikkelen. Je voert de technische lead over één of meerdere projecten en ondersteunt hierbij de Product Development Manager op technisch vlak. Jouw inbreng en expertise in het team is van grote waarde. Met jouw ervaring als (biomedisch) wetenschapper ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, technische opzet, uitvoering, monitoring en rapportage van experimenteel werk. Dit alles ten behoeve van In Vitro Diagnostische (IVD) testontwikkeling. Het adviseren over de inzet van resources is ook onderdeel van de functie.

Bij Future Diagnostics werken we volgens de normen van een kwaliteitssysteem zodat elke stap binnen onze productontwikkeling goed traceerbaar is. Doordat we op projectbasis werken voor onze opdrachtgevers zal je ook geregeld starten in een nieuw project. Zó blijft je werk vernieuwend en uitdagend.

Binnen Future Diagnostics werken we in een prettige en informele sfeer waarin samenwerken, integriteit en klantgerichtheid doorslaggevend zijn voor het succes van de onderneming en haar medewerkers.

Over taken en verantwoordelijkheden

Verantwoordelijkheden - Technische projectvoortgang volgens het primaire proces
- Opleveren van het project volgens contract in samenwerking met de Delivery Manager
Rapportage - Data-analyse en rapportage ten behoeve van de Product Development Manager en het core team
- Opstellen van technische plannen en rapportage
Technische bijdrage - Communicatie over de technische projectvoortgang richting opdrachtgever
- Technische input geven bij projectvoorstellen
- Borgen van technische kennis
Verbeterprocessen - Opstellen van werkprocedures en standaardisatie van technische documentatie
- Inbrengen van verbetering voor (technische) processen

Over kennis en ervaring

Je hebt bij voorkeur een PhD afgerond en beschikt over minimaal universitair werk- en denkniveau, in de richting van biomedische wetenschappen, (medische) biologie, biochemie, of gelijkwaardig.

Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in productontwikkeling en/of projectmatig onderzoek opgedaan. Heb je additionele kennis op het gebied van immunologie? Dan heb je bij ons een streepje voor.

Voor het succesvol kunnen uitoefenen van deze functie is het belangrijk dat je Nederlands en Engels in woord en geschrift beheerst en vaardig bent met MS office.

Bovendien beschik je over kennis van IVDR, CLSI-richtlijnen en productieprocessen.

De ideale kandidaat is besluitvaardig, inventief, analytisch ingesteld, werkt resultaatgericht en is zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig.

Over ons

Future Diagnostics Solutions B.V. is een uniek en dynamisch bedrijf dat sinds 1997 is gevestigd in Wijchen, bij Nijmegen.

Voor grote internationale opdrachtgevers in de medische diagnostiek ontwikkelen en produceren wij In Vitro Diagnostische (IVD) testen op geautomatiseerde systemen. IVD systemen worden gebruikt door ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en onafhankelijke laboratoria.

Het werkterrein en de expertise van Future Diagnostics richt zich op de ontwikkeling en productie van diagnostische testen die toepasbaar zijn in een brede range van ziektebeelden zoals kanker, vruchtbaarheid, cardiovasculaire, infectie-, auto-immuun-, endocrine- en metabole ziekten.

Zowel door Europese als lokale subsidie-instanties is Future Diagnostics erkend om haar hoogwaardige kwaliteit en innovatieve eindproducten. We zijn ISO 13485 gecertificeerd en hebben 70 medewerkers in dienst.

Lees meer over ons

Wat bieden wij jou?

We vragen veel van onze mensen. En uiteraard mag jij dan ook verwachten dat daar wat tegenover staat.

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan (32-40u) waarin je je talenten deelt, maar ook de ruimte krijgt om ze verder te ontwikkelen.

Je kunt rekenen op moderne arbeidsvoorwaarden met flexibele werktijden, een goede beloning, 31,5 vakantiedagen per jaar, reiskostenvergoeding en uitzicht op een vaste aanstelling.

Wij bieden werknemersverzekeringen voor onder meer ziektekosten, pensioen en arbeidsongeschiktheid en we nodigen je uit om deel te nemen aan bedrijfsfitness of een aantrekkelijke fietsregeling. Je komt in aanmerking voor thuiswerkvoorzieningen en kunt participeren in aandelen. En vergeet niet onze gezellige teamuitjes en gratis vers fruit op kantoor.

 

Kom jij ons team van professionals versterken?

Update 7 mei 2021: deze vacature is gesloten

De vacature Vacature Scientist Assay Development Technical Architect (R&D) is gesloten, je kunt helaas niet meer solliciteren naar deze functie. Wil je een open sollicitatie sturen voor toekomstige vacatures? Vul dan het het online sollicitatieformulier op onze Careers pagina en wie weet hebben we in de toekomst een passende job voor je bij Future Diagnostics.

Acquisitie is niet gewenst

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun werving & selectie diensten aan te bieden.