Vacature Technical Architect R&D

Deze vacature is inmiddels vervuld.

IVD product development - IVD product development process - Future Diagnostics

Ter uitbreiding van ons team waren wij op zoek naar nieuw talent voor de functie van Technical Architect.

Wat houdt deze baan in?

Als Technical Architect bij Future Diagnostics ga je samen met je projectteam aan de slag om een mooi kwalitatief immunodiagnostisch product te ontwikkelen. Je voert de technische lead over 1 of meerdere projecten en ondersteunt hierbij de Product Development Manager op technisch vlak. Jouw inbreng en expertise in het team is van grote waarde. Met jouw ervaring als (biomedische) wetenschapper ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit, technische opzet, uitvoering, monitoring en rapportage van experimenteel werk. Dit alles ten behoeve van In Vitro Diagnostische (IVD) testontwikkeling. Het signaleren en adviseren van de inzet van resources is ook onderdeel van de functie.

Bij Future Diagnostics werken we volgens de normen van een kwaliteitssysteem zodat elke stap binnen onze productontwikkeling goed traceerbaar is. Doordat we op projectbasis werken voor onze opdrachtgevers zal je ook geregeld starten in een nieuw project. Zó blijft je werk vernieuwend en uitdagend.

Binnen Future Diagnostics werken we in een prettige en informele sfeer waarin samenwerken, integriteit en klantgerichtheid doorslaggevend zijn voor het succes van de onderneming en haar medewerkers.

Taken en verantwoordelijkheden

Verantwoordelijkheden - Technische projectvoortgang volgens het primaire proces
- Opleveren van het project volgens contract in samenwerking met de Delivery Manager
Rapportage - Data-analyse en rapportage ten behoeve van de Product Development Manager en het core team
- Opstellen van technische plannen en rapportage
Technische bijdrage - Communicatie over de technische projectvoortgang richting opdrachtgever
- Technische input geven bij projectvoorstellen
- Borgen van technische kennis
Verbeterprocessen - Opstellen van werkprocedures en standaardisatie van technische documentatie
- Inbrengen van verbetering voor (technische) processen

Wie zoeken wij?

Voor de positie van Technical Architect  zijn we op zoek naar enthousiaste kandidaten die zichzelf herkennen in het volgende profiel:

Je beschikt over minimaal universitair werk- en denkniveau, in de richting van biomedische wetenschappen, (medische) biologie, biochemie, of gelijkwaardig. Je hebt minimaal 4 jaar ervaring in productontwikkeling en/of projectmatig onderzoek opgedaan. Heb je additionele kennis op het gebied van immunologie? Dan heb je bij ons een streepje voor.

Voor het succesvol kunnen uitoefenen van deze functie is het belangrijk dat je Nederlands en Engels in woord en geschrift beheerst en vaardig bent met MS office. Bovendien beschik je over kennis van IVDR, CLSI-richtlijnen en productieprocessen.

De ideale kandidaat is besluitvaardig, inventief, analytisch ingesteld, werkt resultaatgericht en is zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig.

Wie zijn wij?

Future Diagnostics Solutions B.V. is een uniek en dynamisch bedrijf dat sinds 1997 is gevestigd in Wijchen, bij Nijmegen.

Voor grote internationale opdrachtgevers in de medische diagnostiek ontwikkelen en produceren wij In Vitro Diagnostische (IVD) testen op geautomatiseerde systemen. IVD systemen worden gebruikt door ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en onafhankelijke laboratoria.

Het werkterrein en de expertise van Future Diagnostics richt zich op de ontwikkeling en productie van diagnostische testen die toepasbaar zijn in een brede range van ziektebeelden zoals kanker, vruchtbaarheid, cardiovasculaire, infectie-, auto-immuun-, endocrine- en metabole ziekten.

Zowel door Europese als lokale subsidie-instanties is Future Diagnostics erkend om haar hoogwaardige kwaliteit en innovatieve eindproducten. We zijn ISO 13485 gecertificeerd en hebben 70 medewerkers in dienst.

Wat bieden wij jou?

Een fulltime baan met gunstige arbeidsvoorwaarden waarin je je volop kunt ontwikkelen in een professionele omgeving. Je werkt samen met je collega’s in een gezellige, informele en goede sfeer. We beginnen met een contract voor bepaalde tijd (40 uur per week) met uitzicht op een vaste aanstelling.

Je verdient een marktconform salaris dat in overeenstemming met je opleiding, leeftijd en ervaring wordt vastgesteld. Je krijgt een onbelaste reiskostenvergoeding en profiteert van collectieve verzekeringen en voorzieningen op het gebied van ziektekosten, pensioen en arbeidsongeschiktheid. Je kunt per jaar 31,5 vakantiedagen opnemen en ontvangt 8% vakantiegeld. Je komt in aanmerking voor het kopen van certificaten van aandelen in Future Diagnostics.

En niet minder belangrijk, onze personeelsvereniging organiseert regelmatig gezellige activiteiten en leuke uitjes die je niet mag missen.

Past dit bij jou? Solliciteer direct!

Voel je een match? Herken je jezelf in dit profiel en heb je ook de ambitie om deel uit te maken van ons team van professionals? Dan willen wij je graag leren kennen. Vul onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV.

Kom jij ons team van professionals versterken?

Gebruik onderstaand formulier om je sollicitatie in te dienen

Sollicitatie formulier

Acquisitie is niet gewenst

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun werving & selectie diensten aan te bieden.