VACATURE: Receptionist/Secretary (parttime)

Sluitingstermijn: 30 januari 2019

Ter uitbreiding van de afdeling Support Group zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste collega voor het invullen van de functie van:

Receptionist/Secretary (16-20 u/wk)

Functie
In de veelzijdige functie van Receptionist/Secretary verricht je receptie- en secretaressewerkzaamheden, bedien je de telefooncentrale en verleen je secretariële en facilitaire support voor diverse afdelingen.

Taken en verantwoordelijkheden

  • Je ontvangt bezoekers uit binnen- en buitenland en zorgt voor een gastvrij onthaal. Je beantwoordt internationale telefoonoproepen, verzorgt de ingaande- en uitgaande post, regelt koffie, verzorgt lunches en treft de nodige voorbereidingen voor bezoekers en vergaderingen.
  • Ter ondersteuning van de afdeling HR verwerk je ziek- en herstel meldingen, vakantie- en verlofaanvragen, tijdregistratie- en trainingformulieren. Je helpt bij werving & selectie activiteiten zoals het beantwoorden van sollicitaties en inplannen van selectiegesprekken.
  • Op facilitair gebied regel je het beheer van sleutels, toegangsbadges en vlaggen en het onderhoud van koffie- en kantoorapparatuur. Je houdt de voorraad bij van kantine- en kantoorbenodigdheden en plaatst de bestellingen.
  • Je verleent secretariële ondersteuning ten behoeve van de afdelingen Quality Affairs, Finance, Business Development (waaronder scannen, printen en mailings).
  • Samen met de andere Receptionist/Secretary met wie je een duofunctie vervult zorg je ervoor dat de receptie op rolletjes loopt en vervang je elkaar bij afwezigheid.

Profiel
Wij vragen een MBO werk- en denkniveau en relevante opleiding en ervaring in een secretariële of receptie functie bij een internationale organisatie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en bent vaardig in het werken met MS Office (Outlook, Word, Excel). Je weet van aanpakken, hebt een representatieve uitstraling en een dienstverlenende instelling. We vinden het ook belangrijk dat je goed in teamverband functioneert en bereid bent je collega bij afwezigheid te vervangen.

Binnen Future Diagnostics zijn een drietal waarden benoemd die bijdragen aan het succes: samenwerken, klantgerichtheid en integriteit. Daarnaast vinden wij de volgende competenties belangrijk voor de succesvolle uitoefening van de functie van Receptionist/Secretary: initiatief, flexibel handelen, plannen en organiseren, inlevingsvermogen, mondelinge communicatie en schriftelijke vaardigheid.

Beloning

Wij bieden een prettige en informele werksfeer met gunstige arbeidsvoorwaarden en een uitgebreid trainingsprogramma bij indiensttreding. Je krijgt een contract voor bepaalde duur op basis van een 16-20 urige werkweek met uitzicht op een vaste aanstelling. Het salaris is marktconform en wordt in overeenstemming met je opleiding, leeftijd en ervaring nader vastgesteld. Je komt in aanmerking voor een onbelaste reiskostenvergoeding en collectieve verzekeringen op het gebied van ziektekosten, pensioen en arbeidsongeschiktheid. Je hebt recht op 25 vakantiedagen, 6,5 ATV dagen en je krijgt 8% vakantiegeld. Bij het vervangen van je collega bij haar afwezigheid is er een overurenregeling van toepassing.

Over ons

Wij zijn Future Diagnostics Solutions B.V., een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Wijchen. Voor grote internationale opdrachtgevers in de medische diagnostiek ontwikkelen en produceren wij In Vitro Diagnostische (IVD) testen op geautomatiseerde systemen. IVD systemen worden gebruikt door ziekenhuizen, onderzoeksinstituten en onafhankelijke laboratoria. Het werkterrein en de expertise van Future Diagnostics richt zich op de ontwikkeling en productie van diagnostische testen die toepasbaar zijn in een brede range van ziektebeelden zoals kanker, vruchtbaarheid, cardiovasculaire, infectie-, auto-immuun-, endocrine- en metabole ziekten. Zowel door lokale als Europese subsidie instanties is Future Diagnostics erkend om haar hoogwaardige kwaliteit en innovatieve eindproducten. De onderneming is ISO 13485 gecertificeerd en telt ruim 55 werknemers.

Sollicitatie

Ben je 16 tot 20 uur per week beschikbaar op de donderdag en vrijdag en bij voorkeur ook op de woensdagmiddag? Herken je jezelf in dit profiel en heb je de ambitie om deel te gaan uit maken van ons team van professionals? Dan willen wij je graag leren kennen.

Sluitingstermijn: 30 januari 2019. Vanaf deze datum is het niet meer mogelijk te solliciteren naar deze functie.

*** Acquisitie n.a.v. deze vacature stellen wij niet op prijs ***