Vacature HR Manager

Wij zoeken talent!

Ben jij een echte people motivator die de passie, kennis en kunde in huis heeft om het beste uit medewerkers te halen? Pas jij bij een internationaal opererende organisatie die bekend staat om haar zeer ondernemende en innovatieve karakter? We zijn op zoek naar een ambitieuze HR manager met uitgebreide ervaring in human resources management.

Wat ga je doen?

Coachen, stimuleren en begeleiden van onze professionals staat centraal.

Je ontwikkelt een HRM-strategie en vertaalt deze naar een HRM-beleid, dat je samen met het HR team, bestaande uit de HR-officer en HR-assistent, invulling geeft.

Je adviseert, begeleidt en traint de directie en lijnmanagement op het gebied van leiderschap, beoordeling & beloning, training & opleiding en talentontwikkeling.

Als lid van het management team draag je bij aan het bepalen en uitdragen van de missie, visie en strategie van de onderneming.

Jouw kwalificaties en vaardigheden

Opleiding Je beschikt over minimaal WO of HBO werk- en denkniveau, in de richting van HRM, P&O, Bedrijfskunde of gelijkwaardig.
Ervaring Je hebt ruime en aantoonbare leiderschapskwaliteiten in het adviseren en aansturen van teams.
Vaardigheden Voor het succesvol kunnen uitoefenen van deze nieuwe functie is het belangrijk dat je over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie skills beschikt in het Nederlands en Engels en dat je vaardig bent met MS office.
Competenties Je bent voor ons de ideale kandidaat als je een goed ontwikkelde mensenkennis hebt, toegankelijk en besluitvaardig bent, initiatieven neemt, inspireert en leiderschap uitdraagt.

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende fulltime baan (32-40u) waarin je je talenten deelt, maar ook de ruimte krijgt om ze verder te ontwikkelen.

Excellente arbeidsvoorwaarden en een goed maandsalaris.

31,5 vakantiedagen per jaar (op fulltime basis) en 8% vakantiegeld.

Deelname aan bedrijfsfitness- of fietsvergoeding, teamuitjes en gratis vers fruit op kantoor.

Wie zijn wij?

Future Diagnostics ontwikkelt reeds decennialang IVD-immuuntesten voor de medische diagnostiek. Of het nu gaat om het aantonen van tekorten, infecties of de aanwezigheid van ziektes in bijvoorbeeld bloed of urine; er bestaan immuuntesten om specifieke biomarkers, zoals vitamine D of hiv te meten. Ons team van 75 ervaren en gemotiveerde professionals werkt met overgave aan productontwikkeling ten behoeve van het detecteren van biomarkers, voor klanten van over de hele wereld.

Productkwaliteit en knowhow is in ons vakgebied van levensbelang. Het werken met enkel de beste professionals maakt daarbij dat het productontwikkelingsproces uiterst vakkundig, efficiƫnt en optimaal wordt doorlopen. Met bekwame mensen wordt het ogenschijnlijk onmogelijke mogelijk gemaakt.

Lees meer over ons

Word jij onze ‘Future’ HR Manager? Solliciteer direct!

Voel je een match? Herken je jezelf in dit profiel en heb je ook de ambitie om deel uit te maken van ons team van professionals? Dan willen wij je graag leren kennen. Vul onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV.

Kom jij ons team van professionals versterken?

Update 23 oktober:

De inschrijftermijn voor de HR Manager vacature is gesloten en de ingekomen sollicitaties worden momenteel beoordeeld.

 

Acquisitie is niet gewenst

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun werving & selectie diensten aan te bieden.