Vacature Financial Administrative Assistant

Kom jij ons team versterken?

Finance Vacature | 🕐 16 uur | 🎓MBO

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin je jouw passie voor cijfermatig werk kunt laten zien?

Ter ondersteuning van onze Controller en Assistant Controller zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die ons Finance team komt versterken voor gemiddeld 16 uren per week.

 

Wat ga je doen?

Als Financial Administrative Assistant bij Future Diagnostics in Wijchen vervul je een ondersteunende rol binnen onze Finance afdeling.

In deze parttime functie ondersteun je de financiële afdeling op administratief gebied en zorg je ervoor dat de aan jou toegewezen taken correct worden verwerkt. Deze taken omvatten onder andere:

  • beheren van inkoop- en verkoopfacturen;
  • bijhouden van betalingen;
  • crediteurenbeheer en het verwerken van bankmutaties;
  • opstellen van financiële documenten;
  • assisteren bij het beheer van rekeningen.

Daarnaast ondersteun je de Assistant Controller bij diverse boekhoudkundige taken, zoals het verzamelen, vastleggen en verwerken van financieel-administratieve gegevens ter voorbereiding van de maandafsluiting, financiële rapportages en subsidieprojecten.

Jouw kwalificaties en vaardigheden 

Opleiding & Ervaring

Voor het goed kunnen uitoefenen van deze functie vragen we een afgeronde MBO opleiding in een financieel-administratieve richting. Werkervaring in een soortgelijke functie is een pre.

Heb je ook kennis van en ervaring met geautomatiseerde boekhoudsystemen? En heb je misschien ook werkervaring bij een internationale organisatie? Dan heb je bij ons een streepje voor!

Skills

Binnen Future Diagnostics werken we in een prettige en informele sfeer waarbij onze kernwaarden: open & transparantgedrevenheidintegriteit, en flexibiliteit doorslaggevend zijn voor het succes van de onderneming en haar medewerkers.

  • Als persoon werk je nauwkeurig en zelfstandig en je bent in staat om verschillende activiteiten naast elkaar te laten lopen, het overzicht te houden en deadlines te bewaken.
  • Je signaleert wat er moet gebeuren, je weet van aanpakken en kan heel goed met vertrouwelijke informatie omgaan.
  • Je houdt van georganiseerd en overzichtelijk werken en je vindt het leuk je collega’s te helpen en het beste uit jullie samenwerking te halen.
  • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel Nederlands als Engels en bent vaardig in het werken met MS Office (Outlook, Word en Excel). Wij werken ook met Exact en Blue10.
Het is een bijzondere groep mensen bij elkaar. Vrij jong en erg ambitieus en gedreven, maar zonder haantjesgedrag. En iedereen houdt van een goede sfeer. - Jasper Holewijn - Senior Development Technician bij Future Diagnostics

Wat bieden we jou

Functie Wij bieden je een zelfstandige parttime baan (16u/week) waarin je je talenten deelt, maar ook de ruimte krijgt om ze verder te ontwikkelen. Je kan jouw vaste werkschema zelf indelen, bijvoorbeeld 2 werkdagen of 4 dagdelen per week, net wat goed past bij jouw werk-privé balans.
Beloning Salaris maximaal €3148 bruto per maand (op fulltime basis). Gunstige arbeidsvoorwaarden met goede pensioen- en werknemersverzekeringen, reiskosten- en thuiswerkvergoeding en zicht op een vaste aanstelling.
Vakantie 252 vakantie-uren (31,5 vakantiedagen) per jaar (op fulltime basis) en vakantietoeslag in mei.
Extra's Laptop van de zaak, bedrijfsfitness, fietsregeling, thuiswerkvoorzieningen, mogelijkheid tot participeren in aandelen, gratis vers fruit op kantoor en gezellige teamuitjes.

Wie zijn wij?

Snelle en effectieve diagnostiek leidt tot de juiste behandeling en maakt gezondheid voor meer mensen bereikbaar. Dat is waar wij voor staan bij Future Diagnostics in Wijchen, dé expert in het ontwikkelen en valideren van immunotesten voor de medische diagnostiek. Dat doet ons team van ervaren professionals al 25 jaar, voor opdrachtgevers over de hele wereld. Dit op basis van transparantie, flexibiliteit, integriteit, toewijding én partnerschappen.  

Ons sleutelwoord hierbij is kwaliteit. Omdat die in ons werkveld van levensbelang is. Met de hoogste productkwaliteit en de meest gedreven en capabele experts werken wij steeds opnieuw aan een betere diagnostiek. Want we máken het voor de opdrachtgever, we dóen het voor de best mogelijke gezondheidszorg. 

Word jij onze ‘Future’ collega? Solliciteer direct!

Voel je een match? Herken je jezelf in dit profiel en wil je ook graag deel uitmaken van ons team van professionals? Ben jij die financieel administratief medewerker die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan willen wij je graag leren kennen. Vul onderstaand sollicitatieformulier in en upload je motivatie en CV.

Stel je vraag!

Wil je eerst een vraag stellen over deze vacature of over solliciteren bij Future Diagnostics Solutions B.V.? Vul dan het contactformulier recruitment in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sollicitatieformulier

Acquisitie is niet gewenst

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun werving & selectie diensten aan te bieden.