IVD-test ontwikkeling van Future Diagnostics

Future Diagnostics is leverancier van innovatieve diagnostiek methodieken (assays) voor de Life Science industrie.

Wij zijn gespecialiseerd in een breed spectrum aan immunoassay technieken en hebben hierdoor, sinds 1997, al meer dan 150 diagnostische testen ontwikkeld voor diverse technologiën en ziekten. Ons onderzoek- en ontwikkelingsteam is ervaren in de gehele cyclus voor ontwikkeling van IVD testmethodieken en zorgt ervoor dat, samen met het team van de klant, toegevoegde waarde gegeven wordt aan de R&D inspanningen.

Door het leveren van op maat gemaakte bijdragen in de R&D geven wij onze klanten de service die nodig is om hun concurrerende voorsprong te behouden. De kernwaarden integriteit, samenwerking, klant gerichtheid en organisatie sensitiviteit vormen hiervoor de basis.

Met meer dan 50 medewerkers opereren we vanuit Wijchen, in de Nederlandse Health Valley, voor de internationale Life Science markt.

Assay Developmenthome1-zt 2

Future Diagnostics biedt assay-ontwikkeling voor alle geautomatiseerde systemen, point-of-care (POC)-apparaten en voor microtiterplaten. Wij beheersen een breed scala aan analysemethodieken en technologieën, waaronder colorimetrie, chemiluminescentie, fluorescentie, turbidometriek, DNA-sondes.

Onze expertise en ervaring omvat onder andere; anemie, autoimmune, botmetabolisme, hart en vaat ziekten, diabetes, endocriene, vruchtbaarheid, hematologie, besmettelijke ziekte en kanker.

Manufacturing Servicespidjoe

Als aansluiting op de R&D diensten heeft Future Diagnostics moderne IVD productiefaciliteiten en capaciteiten in huis. Onze Manufacturing Services voldoet aan de hoogste eisen voor de IVD (ISO9001/13485, cGMP). De marktintroductie van de klant voor innovatieve assays kan hierdoor snel en eenvoudig gerealiseerd worden.

De producties die Future Diagnostics uitvoert zijn o.a.:

  • Vrije 25-OH vitamine D
    Vanuit onze eigen ontwikkeling is alles aanwezig voor de productie van de Vrije 25-OH vitamine D kits. In de groeiende markt voor deze vitamine bieden wij de mogelijkheid aan organisaties om deel te nemen.klok
  • STAT Intraoperative Intact PTH assay (STAT-IO-iPTH)
    Future Diagnostics heeft een assay ontwikkeld voor het snel kunnen meten van het iPTH hormoon-niveau na verwijdering van een bijschildklier. Het systeem is een ideale oplossing voor operaties aan de bijschildklier.